Хорватію чекає приголомшлива передвиборна гонка. На крісло президента замахнулась зірка Playboy - незвичайний і багатогранний кандидат.

Ава Карабатич - модель. Дівчині всього 31, і за спиною у неї слава зірки Playboy, зйомки у відвертому кіно, участь в реаліті-шоу і навіть запис музики.

Але тепер дівчина в соцмережах заявила, що збирається балотуватися в президенти Хорватії на виборах 2020 року, пише Ladbible.

"Політика — моя друга любов. Я більше не можу дивитися на ті погані речі, що відбуваються з моєю країною. Молодь їде, народжуваність падає", - говорить Ава.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При цьому у Ави вже готова програма, що включає легалізацію марихуани і проституції. Вона хоче убезпечити секс-індустрію і збирати з неї податки.

Але кандидатка не так проста, як могло здатися. Вона встигла отримати чудову освіту. Хоча й розуміє, що її чекає.

Також знаменитість відзначила, що відчуває велику атаку у вигляді коментарів від тролів, які ігнорують, що я ще й професор італійської мови, написала автобіографію, роман і стала художником.

Програма Ави - це набір гасел, подібних тим, які проголошував на президентських виборах в Україні нинішній президент. Вона виступає за легалізацію проституції і марихуани, збираючись все це зробити законними видами бізнесу, від якого в країну будуть надходити податки. Ава Карабатич має якісну закордонну освіту.

Нагадаємо, співробітники поліції Канарських островів врятували жінку, яка намагалася відтворити сцену з фільму "П'ятдесят відтінків сірого".

Раніше Знай.uа повідомляв, 4 ознаки того, що твій хлопець плейбой.

Також Знай.uа писав, що ми підготували для вас 7 ознак того, що ви зі своїм партнером залишитеся разом назавжди.