У Лівії ліквідували найманця Гната Боричевого, це сталося у вересні 2019 року. Раніше Гнат Боричев був охоронцем вбитого ватажка "ЛНР" Олександра Бєднова "Бетмена".

Про це повідомив офіцер Збройних сил України (ЗСУ) Анатолій Штефан ("Штірліц") на особистій сторінці у соціальних мережах.

"Гнат з Єкатеринбурга сходив на концерт Кобзона. Квиток коштував 200 рублів. Імовірно, концерт був на Близькому Сході в Лівії. Дуже цікава доля двох братів-іхтамнєтов, які свого часу охороняли" Бетмена ", - зазначив він.

За даними "Миротворця", брат Гната Боричевого загинув разом з "Бетменом". 1 січня 2015 року колону, в якій їхав ватажок "ЛНР" розстріляли з гранатометів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі: "Президент не може".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.