Погода Україні на початок робочого тижня прогнозується переважно сонячної і досить теплою на всій території країни, а температура повітря триматиметься в межах +20 градусів. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у вівторок, 15 жовтня, в Україні погода очікується досить теплою і сонячною. Стовпчики термометра у денний час будуть маневрувати між +18...+23 градусів тепла. В нічний час температура повітря очікується від +7 до +10 градусів за Цельсієм в центральних, східних і північних областях країни. У південних і західних прогнозується від +10 до +14 градусів.

У середу, 16 жовтня, в Україні буде приємна сонячна погода. Вдень температура повітря в середньому становитиме +19…+21 градусів. Вночі прогнозується +8 до +11 на всій території країни. Ніяких опадів не очікується.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.