Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс американської валюти на середу, 16 жовтня 2019 року. Стало відомо, що гривню значно послабили – 24,78 за долар, порівняно з попередніми банківськими днями.

Курс долара Нацбанку на 16 жовтня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2478,5759 гривні;

- 100 євро – 2728,1685 гривень;

Як видно з цими показниками, євро виріс у ціні на 19 копійок, при цьому вартість долара США з вівторка збільшилася на 25 копійок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Курс долара і євро 16 жовтня

Нагадаємо, що восени в Україні продовжать заміну паперових грошей на монети. При цьому 5 гривень замінять вже в цьому році, в 2020 році прийде черга 10 гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Нацбанк скасував усі обмеження на репатріацію дивідендів для поліпшення інвестиційного клімату в країні.

Також портал Знай.ua писав, що до кінця року долар може плавно повернутися до позначки 27 гривень. Ціни на товари або продукти не повинні після цього різко змінитися, тому що вже зараз закладається вартість долара по 28 гривень.