Погода в Україні на початок робочого тижня очікується теплою і сонячною. Тепло буде утримуватися, однак до вихідних піде на спад. Температура повітря в країні місцями прогріється до "не жовтневих" +22…+23 градуси за Цельсієм. Також синоптики ніяких дощів не прогнозують. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так, у середу, 16 жовтня, потепління прогнозується на півночі і північному сході країни. А на заході температура повітря місцями очікується до +24 градусів тепла. Також буде хмарно по всій Україні, однак без будь-яких опадів.

У четвер, 17 жовтня, в Україні небо позбавиться від навислих хмар, однак разом з тим похолоднішає ще й на 1-2 градуси. Ніяких дощів все так само не прогнозується, а стовпчики термометра в цілому по Україні буде маневрувати між +18…+21 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.