У вівторок, 15 жовтня, в Україні частково запустили системи опалення об'єктів соціальної сфери і житлового фонду. Опалювальний сезон розпочався у 19 областях і Києві, а в 7 областях підключають системи опалення житлового фонду.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства розвитку громад і територій.

Згідно інформації, розпочато підключення до опалення житлового фонду в Житомирській (23,6%), Дніпропетровській (8,0%), Сумській (8,9%), Івано-Франківській (45,6%) областях.

Крім того, відсоток підключених до опалення житлових будинків залишився незмінним у Київській (4,1%), Рівненській (16,0%) та Хмельницькій (4,9%) областях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Опалювальний сезон також стартував у Запорізькій області – підключено 4,3% соціальних об'єкта.

Підключення систем опалення об'єктів соцсфери знизилося у Львівській області (0,6%), Чернігівській (30,3%), Хмельницькій (6,0%), Волинській (2,7%), Київській (16,9%) областях.

При цьому в Києві до опалення підключено 93,1% об'єктів соціальної сфери, підключення житлового фонду ще не розпочато.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував можливий зрив опалювального сезону.

Як повідомляв портал Знай.uа, з 1 січня 2020 року в Україні може подорожчати газ - ціни на блакитне паливо вступлять в дію не тільки для промисловості, але і для населення.

Також портал Знай.uа писав, мінімальна пенсія і виплати малозабезпеченим: скільки отримуватимуть українці після перерахунку.