"Нафтогаз" знизив ціни на природний газ у жовтні 2019 року. Про це повідомили у прес-службі Нафтогазу України.

Ціни стали нижчими на газ для потреб населення та інших споживачів, що отримують газ на регульованих умовах (ПСО).

В порівнянні з вереснем 2019 року ціна в жовтні ціна знижена на 4,9% до 4 272,76 грн за тисячу кубометрів (без урахування ПДВ, націнки газсбытов і витрат на транспортування).

"Таким чином, з квітня цього року ціна, за якою "Нафтогаз" продає газ для потреб населення та інших захищених споживачів (ПСО), знижена на 32%", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в Україні з початку опалювального сезону в черговий раз зростуть суми в квитанціях на оплату житлово-комунальних послуг. Отже, в платіжки буде додана одна з основних статей витрат на “комуналку”.

Щоправда, для кожного регіону підсумкові суми за цей вид “комуналки” можуть бути різними. Адже для жителів багатоквартирних будинків основна стаття витрат за житлово-комунальні послуги – це тариф на тепло, а для багатьох приватних і малоповерхових будинків – це тариф на газ.

Нагадаємо, чого очікувати українцям у нових платіжках за комуналку.

Як повідомляв Знай. ua, у Україні підвищаться тарифи на опалення.

Також Знай. ua писав, що в Україні стартував опалювальний сезон.