На тимчасово окупованій території Донбасу у середу, 16 жовтня, бойовики 30 разів порушили режим тиші та обстріляли українські позиції.

Про це повідомляє прес-служба штабу операції об'єднаних сил.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП, зенітних установок, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 23 обстріли. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" противник здійснив 7 обстрілів", - йдеться в повідомленні прес-центру.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В результаті обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, а ще один – отримав поранення.

Повідомляється також, що з початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці вогневої активності не проявляли.

Зведення станом на 07:00 17 жовтня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 16 жовтня, збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 16 oktober 2019

Варто додати, що 16 жовтня бойовики на Донбасі обстріляли населений пункт Авдіївка (Донецька область) із застосуванням заборонених мінськими домовленостями мінометами. З 11:00 до 14:00 дня спостережною групою "Авдіївка" за фактом обстрілу міста Авдіївки здійснено фотофіксацію будинків 1 та 22 на вулиці Лісна.

Нагадаємо, що Путін знайшов винних у зриві розведення сил на Донбасі: "Президент не може".

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі напередодні "розведення сил" бойовики просто збожеволіли, позиції українських захисників у вогні: фатальні подробиці.

Також портал Знай.uа писав, у Станиці Луганській запрацював тимчасовий міст в обхід: ремонтні роботи йдуть повним ходом.