Протягом останнього тижня погода в Україні тішить незвичним теплом та довгим "бабиним літом". Однак опалювальний сезон вже стартував. Так, опалення ввімкнули у 21 області країні та у Києві.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства розвитку громад і територій України.

Повідомляється, що в 11 регіонах до теплоносіїв почали підключати житлові будинки. Крім того, уточнюється, підключення житлового фонду до теплопостачання по областях становить: Івано-Франківська - 73,7%, Рівненська - 16,3%, Хмельницька - 4,9%, Житомирська - 41,2% Вінницька -11,5%, Київська - 4,1%, Дніпропетровська - 9,6%, Полтавська - 0,3%, Сумська - 38,2%, Харківська - 9%, Донецька - 2,4%.

Зазначимо, що експерт з питань енергетики Валентин Землянський заявив, що в Україні будуть підвищувати ціни на опалення.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Підвищення тарифів на комунальні послуги
Підвищення тарифів на комунальні послуги

За словами Землянського, окрім підвищення цін на газ, також варто очікувати підвищення тарифів на гарячу воду. У середньому українцям доведеться заплатити на 15% більше, ніж раніше. Експерт заявив, що таке підвищення досить абсурдне, тому що розраховувалося за цінами газу за минулий рік.

Нагадаємо, що Зеленський запропонував дворічний мораторій для підприємців: що це значить та кого торкнеться.

Як повідомляв Знай.uа, скільки українців працюють після виходу на пенсію: цифри говорять самі за себе, до "покращення" ще далеко.

Також портал Знай.uа писав, українцям проведуть індексацію доходів: хто отримає більше вже в жовтні.