У п'ятницю, 18 жовтня, в Україні ще триватиме "бабине літо". Погода буде сухою, сонячною та теплою. В цей день наша країна одна з найтепліших в Європі.

Про це повідомляє відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Згідно з її прогнозом, температура повітря в п'ятницю коливатиметься в межах від +18 до +24 градусів. Вітер південний, але досить слабкий.

Дощі малоймовірні, зате буде багато сонця. При цьому вночі та вранці по всій Україні можуть блукати тумани, погіршуючи видимість до 300 метрів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"По можливості, тримайтеся ближче до водойм – річок або ставків. Ідеально бути біля моря. Тому що сухе листя, яке наакумулювало всі шкідливі викиди за літо і половину осені, не дає нормально дихати", – наголосила Діденко.

У Києві 18 жовтня буде так само сухо і ясно. Стовпчики термометрів покажуть у цей день до +20 градусів.

18-го жовтня Україна знову - одна з найтепліших у Європі. Навіть що на півночі Африки, що в Україні - майже однаково,...

Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 17 oktober 2019

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують у листопаді в Україні холодну і дощову погоду.

Також портал Знай.uа писав, що "золотій осені" в Україні зможуть порадіти ще до 20 жовтня.