В найближчі пару днів українців тішитиме останнє осіннє тепло. В Україні очікується суха і сонячна погода. Про це йдеться в прогнозі синоптиків Укргідрометцентру.

Погода в Україні 18 жовтня

У п'ятницю, 18 жовтня, підступних "сюрпризів" стихія не готує. У всіх областях країни без опадів. Вдень повітря прогріється до +20 градусів і вище.

У Києві сонячна і суха погода. Температура повітря підніметься до +20 +22 градусів.

Погода в Україні 19 жовтня

У суботу, 19 жовтня, синоптики обіцяють суху та теплу погоду по всій території країни.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На Закарпатті прогнозується до +23 градусів, на один-два градуси нижче буде в південних областях, на решті території – від +18 до +20.

У Києві також без опадів. Вночі стовпчик термометра покаже від +8 до +10, вдень +18 +20 градусів.

Погода в Україні 20 жовтня

У неділю, 20 жовтня, також очікується тепла погода без опадів. На півдні та сході +19, на заході – місцями до +22, у центрі і на півночі +20.

У Києві в цей день сонце іноді буде визирати з-за хмар. Вночі температура повітря в середньому +7 +9, вдень до +20 градусів.

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують у листопаді в Україні холодну і дощову погоду.

Також портал Знай.uа писав, що "золотій осені" в Україні зможуть порадіти ще до 20 жовтня.