В суботу-неділю, 19-20 жовтня в Україні очікується сонячна і приємна погода. Місцями повітря в країні прогріється до +24 градусів, так що вдома у ці вихідні всидіти буде складно.

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр.

Субота, 19 жовтня

У всіх регіонах країни буде тепло. Вдень на заході очікується до +19+24 градусів тепла, на півночі від +17 до +20. На півдні країни повітря прогріється до +24 градусів, в центральних та східних - від +19 до +22 градусів. Опадів в цей день в Україні синоптики не прогнозують.

Неділя, 20 жовтня

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

За словами синоптиків, на всій території країни буде тепла погода. На заході стовпчики термометрів покажуть від 19 до 24 градусів з позначкою "плюс". +18+22 очікується в центральних і північних областях, на сході - від +18 до +21 і на півдні традиційно буде тепліше - до 24 градусів вище нуля.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.
Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.