З'явилися нові шокуючі подробиці смертельної і водночас резонансної аварії, яку скоїв поліцейський. Відтак, з'ясувалося, що дитина була п'яна, а правоохоронець і взагалі копав тіло загиблого.

Нагадаємо, що у Кіровській області сталася ДТП за участю поліцейського. Чоловік на смерть збив 6-річного велосипедиста. Удар був настільки сильний, що загиблого відкинуло на кілька метрів.

Відтак, у ході розслідуванні проти майора поліції Сергія Мельникова з'явилися нові шокуючі подробиці. Так, в крові Вані Суворова, загиблого, експерти знайшли алкоголь - 0,51 проміле. Батьки ж хлопчика впевнені, що результати аналізів сфальсифіковані, адже в іншому випадку це означає, що дитина випила 100 грамів горілки.

Також знайшлися й очевидці аварії, які внесли деяку ясність у справу. Свідки ДТП розповідають, що поліцейський летів на дуже величезній швидкості. Але найбільше шокувало свідків інше - замість того, щоб надати першу допомогу, розлючений поліцейський накинувся на вмираючу дитину з докорами, що той пом'яв йому капот машини.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Водій підійшов і його копнув ногою. Ось так, ногою. Він підійшов і сказав: на який х** ти мені капот пом'яв ?!" – розповіла жінка, яка все це бачила на власні очі.

Наразі ж поліцейський не звільнений, бо в МВС повідомляють, що в той день у правоохоронця був вихідний. Крім того, експертиза показала: Мельников в момент ДТП був абсолютно тверезий. На відміну від дитини. Нині слідство триває.

Нагадуємо, що днями на Харківщині чоловік наклав на себе руки після того, як не зміг поговорити з дружиною про розлучення.

Як повідомляв портал Знай.uа , за надзвичайно велику кількість ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.

Також Знай.uа писав про те, що за статистикою 0,3% ДТП сталися через несправність автомобілів.