Гарна новина для любителів страв із картоплі. Відтак, протягом цього тижня на ринках України спостерігалося серйозний спад цін на королеву "полів". Пов'язують таке тим, що українці менше почали її купувати, а імпорт навпаки стає значно більшим.

Як відзначається, станом на 18 жовтня, продажу картоплі здійснювалися в межах 8-11 грн / кг ($ 0,32-0,44 / кг), що в середньому на 8% дешевше, ніж в кінці минулого робочого тижня. При цьому знижують ціни, як правило, виробники, що не мають на меті тривалого зберігання продукції.

"З усім тим, середня оптова ціна на картоплю стандартної якості сьогодні є рекордно високою, тому виробники не особливо переживають через зниження цін на продукцію", - йдеться в повідомленні.

Щоправда, більшість фермерів вважають, що ціни на картоплю в зимовий і весняний період будуть набагато вище, ніж зараз, тому продають тільки ту продукцію, яка не підлягає довгому зберіганню

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Підкреслимо, що ціна на картоплю в Україні на даний момент в середньому вже в 3,3 рази вище, ніж в аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, у Вінниці влаштували стовпотворіння в черзі за "солдатською кашею".

Як повідомляв Знай. ua, озвірілі від халяви росіяни знову насмішили мережа, епічне відео.

Також Знай. ua писав, що безглуздий тролінг над українцями обернувся для росіян скандалом.