У понеділок, 21 жовтня, синоптики обіцяють суху та теплу погоду по всій території України. Про це йдеться в повідомленні Укргідрометцентру.

Так, в цей день опадів не очікується, вночі та вранці буде місцями туман. Вітер південно-західний, 3-8 метрів на секунду.

Температура повітря вночі +4 +9 градусів. Вдень температура становитиме +17 +22 градуси, а в західних областях до 25 градусів тепла.

У Києві прогнозується сонечко, вночі +7 +9 градусів, вдень +20 +22 градуси.

Погода в Україні 21 жовтня

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У вівторок, 22 жовтня, буде так само тепло. Синоптична ситуація не зміниться. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, західний, 3-8 метрів на секунду.

Температура повітря вночі +5 +10 градусів, вдень +16 +21 градусів, у західних областях трохи тепліше – до 25 градусів.

У Києві в цей день сухо, вночі температура повітря +8 +10 градусів, вдень близько 20 градусів тепла.

Погода в Україні 22 жовтня

У середу, 23 жовтня, "бабине літо" зміниться на похолодання. У західних областях вдень +16 +19 градусів, у центральних – від 14 до 18 градусів, на півночі – від 14 до 17, у східних областях вдень 15-19 градусів і на півдні – від 16 до 21 вище нуля. Без опадів.

Погода в Україні 23 жовтня

Нагадаємо, що комунальні служби взялися за підготовку доріг і вулиць Києва до снігопадів і ожеледиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям доведеться відсунути стрілку годинника на одну годину назад у ніч на неділю 27 жовтня.

Також портал Знай.uа писав, що "серпень у жовтні" триватиме до 23 числа, але вже після в Україні поступово почне холоднішати.