У Харків водій міського тролейбуса прямо на роботі зробив пропозицію своїй дівчині - кондуктору тролейбуса, яка була разом з ним на зміні.

Відео милого вчинку опублікували у Facebook на сторінці "ХС • Харків". Відео підписали: "В 31 тролейбусі водій зробив пропозицію своїй нареченій-кондуктору 💐 Наступна зупинка - "заміж". Виходимо, дівчатка!".

В 31 троллейбусе водитель сделал предложение своей невесте-кондуктору 💐 Следующая остановка - «замуж». Выходим, девочки!

Geplaatst door ХС • Харьков op Zondag 20 oktober 2019

Водій працює на тролейбусі за маршрутом 31. На зупинці він звернувся до своєї дівчини в робочий мікрофон і зробив їй пропозицію. Коли дівчина-кондуктор зрозуміла, що відбувається, то розплакалася. А наречений встав перед нею на коліна і підніс квіти та перстень.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Підписники сторінки привітали пару в коментарях:

Нагадаємо, раніше "Погрожував прокуратурою": комунальники Кернеса вийшли на масовий страйк, що буде з опаленням у Харкові.

Також Знай.uа писав, що агресивний харків'янин побив начальника через зарплату.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Харкові розшукують дружка Зайцевої.