Погода в Україні на початку робочого тижня збережеться такою ж теплою, безвітряною і сухою. Однак, можливі нічні тумани, а також зниження видимості на дорогах. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Так у вівторок, 22 жовтня, погода в країні очікується сухою і вітряною. В Закарпатті вдень температура повітря становитиме +23 градуси тепла. У західних та північних областях України стовпчики термометрів будуть маневрувати між +19…+20 градусами за Цельсієм, на півдні очікується +19…+21 градусів.

У середу, 23 жовтня, поступово почне холоднішати. У західних областях країни денна температура повітря в середньому становитиме +16…+19 градусів тепла, а в центральних очікується +14…+18 градусів, на півночі ж прогнозується +14…+17 градусів, у східних областях - +15…+19 градусів і на півдні України – +16…+21 градусів за Цельсієм. Також ніяких опадів не передвіщається.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, що згідно з планом, в Україні буде проведена індексація зарплат вже до кінця 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи склали алгоритм дій кожного представника знаків Зодіаку у разі, коли вони закохуються, але не хочуть зізнаватися у своїх почуттях.

Також портал Знай.ua писав, які фрази не можна вимовляти в присутності знаків Зодіаку.