Наступного року в Україні збираються провести перепис населення. Під час соцопитувань у жителів країни будуть дізнаватися про наявність вдома кухні, інтернету і каналізації. Ще в українців запитають про водопостачання, і коли побудований їхній будинок, пише ТСН.

Крім того, в ході перепису будуть питання про національну приналежність і мову, освіту і сім'ю. Можуть додати питання до всіх жінок старше 15 років про те, скільки дітей вони народжували.

У свою чергу міністр Кабміну і голова Державної служби статистики Дмитро Дубілет заявив у своєму Facebook, що перепис обійдеться уряду в мільярди гривень.

"Держстат збирається провести перепис населення з шаленим бюджетом 3,4 млрд грн. Це додатково до бюджету 1,6 млрд грн на рік на підтримку апарату", – повідомив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Сьогодні ми на засіданні Кабміну трохи перерозподілили органи влади між міністрами. Відтепер Державна Служба Статистики...

Geplaatst door Дмитрий Дубилет op Zondag 20 oktober 2019

Відомо, що перепис населення в Україні пройде з 3 до 23 грудня 2020 року. На обробку інформації фахівцям потрібно ще мінімум півроку. Востаннє перепис у нашій країні проводився 18 років тому, нарахувавши 48 млн 457 тисяч українців.

Нагадаємо, гривня міцнішає, а продукти дорожчають: українцям пояснили незвичайну ситуацію, чого чекати далі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський зменшив населення Львова вдвічі: курйоз потрапив на відео.

Також портал Знай.uа писав, скільки українців живе в країні насправді.