Міністр Кабміну Дмитро Дубілет заявив про те, що у 2020 році держава планує провести всеукраїнський перепис населення, який обійдеться у 5 мільярдів гривень. Гроші будуть виділені з держбюджету.

Варто відзначити, що в уряді вважають більш ефективним зробити перепис населення в електронному вигляді. Як відомо, президент Зеленський видав указ Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних і юридичних осіб до електронних послуг, в який входить і перепис населення.

Нагадаємо, що останній і єдиний перепис у незалежній Україні проводився у 2001 році. Зеленський говорив про необхідність його провести з перших днів на посаді президента, адже через війну в нашій країні активізувалися внутрішня міграція.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Нагадаємо, у Верховну Раду внесли скандальний законопроект про ринок землі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Гончарук готує повне перезавантаження української влади.

Також Знай.ua писав, міністерка Новосад Ганна розповіла, що буде з освітою.