Як відомо, цими днями в Уряді анонсували нові правила щодо розрахунку тарифів на вартість газу. Відтак, стало відомо, скільки платитимуть українці в різних регіонах України. І слід зауважити, що цифри не втішні, пише "ТСН".

Як відзначаються, вже з січня ціни на газ значно змінять, звісно, що не в кращу сторону. За словами заступника начальника Департаменту енергоефективності НАК "Нафтогаз України" Олексія Хабатюка, взимку однозначно ціна буде рухатися вгору через зростання попиту в Євросоюзі.

Відтак, стало відомо, на скільки приблизно зростуть ціни в різних куточках України. До прикладу, для мешканців Вінниці ціна підскочить втричі. Якщо сім'я живе в приватному будинку і за сезон спалює дві тисячі кубів газу, то транзит кожного подорожчає на дві гривні: з 60 копійок до 2,5 грн за куб. Тобто, за сезон родина заплатить на 4 тисячі гривень більше.

Вже на Закарпатті тариф підвищили тільки на гривню. За дві тисячі кубів тамтешня родина заплатить на дві тисячі гривень більше. Найменше подорожчання відчують в Кременчуці. Там тариф підскочив всього на 11 копійок. Щодо столиці, то там і зростання будуть приблизно на 15%,

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Вінниці комунальники спробували виправдатися за дикі "листи щастя".

Також Знай.uа писав, що у Мінсоцполітики визначили, кому чекати дешевої комуналки взимку.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, "Коли вони вже наїдяться?!" Харків'яни повстали проти "золотих" платіжок за комуналку.