У вівторок, 22 жовтня, у Києві було затримано афериста, який хотів нажитися на довірливості людини, запевняючи її в наявність "зв'язків" в Офісі президента. Команда президента України Володимира Зеленського заявила, що "час, коли питання вирішувалися за допомогою хабарів, минув".

Про це йдеться на офіційних сторінках ЗЕ!команди у соціальних мережах.

Шахрай обманним шляхом вимагав 150 тис. доларів у кандидата на посаду голови РДА, заявляючи, що має "зв'язки" серед керівництва країни. Його затримали під час одержання частини коштів, зокрема суми в розмірі 30 тис. євро.

"Час, коли питання вирішувалися за допомогою хабарів, минув. Проєкт LIFT спрямований на чесний і прозорий пошук фахівців, які змінюватимуть країну. Будь-які зловживання на цьому проєкті неприпустимі, винних каратимуть відповідно до закону", — підкреслив перший заступник Глави Адміністрації Президента України Сергій Трофімов.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За інформацією Генеральної прокуратури, Генпрокуратура спільно з Нацполіцією і СБУ викрила особу за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство) КК України. З

Нагадаємо, Путін з Ердоганом оголосили доленосне рішення щодо Сирії: "Джерело миру" припиняється.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук позбавив Київську область вищого керівництва: "І так, поки не знайдемо чесних та добросовісних".