На Донбасі у зоні запланованого розведення військових сил російські найманці продовжили обстріли населених пунктів.

22 жовтня вони двічі обстріляли ділянку розведення №2 (н. п. Золоте-4 Луганської області), повідомили на сторінці штабу Операція об'єднаних сил в Facebook.

"Незаконні збройні формування Російської Федерації, імітуючи готовність провести розведення сил, підло обстріляли ділянку розведення зі стрілецької зброї. Також ворог здійснив обстріл поруч з н. п. Зайцево Північне, Павлопіль, Новолуганское і Водяне, використовуючи заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Протягом поточної доби втрат серед українських героїв в результаті обстрілу ворожих окупантів, на щастя, не зафіксовано.

Сьогодні, 23 жовтня окупанти знову обстріляли з забороненої артилерії Водяне. Вони випустили 11 снарядів. І це означає, що розведення сил знову відкладеться невідомо наскільки.

Нагадаємо, у вересні на Львівщині пройшли міжнародні військові навчання "Rapid Trident 2019" з участю більше 3 тисяч військовослужбовців армій 14 країн.

Як повідомляв портал Знай.uа, 4-та окрема танкова бригада ВСУ успішно завершила бойові навчання: танкісти відпрацьовували тактичну підготовку.

Також Знай.uа писав в зоні проведення ООС пройшли тактичні навчання з протиповітряної оборони.