Артисти Національного академічного хору ім. Верьовки звернулися до росіян та жителів південного сходу України. Члени хору заявили, що необхідно вирішити ситуацію на сході завдяки переговорам між Україною та Росією.

Відповідне відео з'явилося на каналі "Свобода Слова" у мережі YouTube.

Артисти розповіли про родичів і друзів в Росії та на Донбасі, а також про те, що ворожнечі між українцями й росіянами немає і не повинно бути, а втручатися у політичні ігри не варто. Зокрема, художній керівник хору заявив, що протистояння між росіянами й українцями ніколи не було, а миру можна досягти тільки шляхом переговорів.

"Я закликаю наших політиків та керівників держав, що лише шляхом перемовин можна вирішувати будь-які політичні проблеми. А народ ніколи не протистояв один проти одного", - йдеться на відео.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно хор Верьовки потрапив у скандал. На шоу "Вечірній квартал" хор разом з керівником студії Євгеном Кошовим виконали пародію на популярну фольклорну пісню "Горіла хата". Пародія була про пожежу у будинку колишньої очільниці НБУ Валерії Гонтарєвої. Такий номер "Кварталу" розкритикували у мережі.

Нагадаємо, речниця Зеленського Юлія Мендель спантеличила українців: "Махала руками й пояснювала жестами".

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що історія із "забороненим" вбранням Олени Зеленської отримала продовження: як насправді сприймають жовтий колір у Японії.