У вівторок, 17 вересня, під Києвом спалахнув будинок ексглави НБУ Валерії Гонтарєвої. Сама колишня очільниця НБУ назвала цей день "найважчим у житті". У шоу "Вечірній квартал" висміяли пожежу в будинку Гонтарєвої.

У "Вечірньому кварталі" жартували про депутатів з "Слуги народу", і не обійшли стороною недавній скандал з пожежею в будинку екс-глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої.

Євген Кошовий і хор їм.Верьовки

Євген Кошовий разом з хором Верьовки виконав пародію на популярну фольклорну пісню "Горіла хата". Так, судячи з фабули, "хата" Гонтарєвої "згоріла від сорому".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Зазначимо, що постраждалих в результаті пожежі в будинку ексглави Національного банку України (НБУ) Валерія Гонтарєвої під Києвом в с. Гореничі немає. Обставини з'ясовують працівники правоохоронних органів. Відомо, що вогнища загоряння були в різних місцях.

Невідомі спалили будинок ексглави НБУ Гонтаревої

Зловмисники підпалили будинок ексглави НБУ Валерії Гонтаревої, кинувши пляшку із запальною сумішшю через паркан

Geplaatst door НВ op Maandag 16 september 2019

Колишню очільницю НБУ звинуватили у тому, що вона сама могла підпалити помешкання через намір просити політичного притулку у Великобританії. Однак Валерія Гонтарєва спростувала чутки про те, що у неї є намір просити політичного притулку. А всі звинувачення на свою адресу, що начебто підпали влаштовувала вона сама, ексглава НБУ назвала "маячнею".

Нагадаємо, в Україні жорстко взялися дезертирів, опубліковано новий закон: у Зеленського розклали все по поличках.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".