Нова влада запустила в Україні процес серйозних змін, які торкнуться, в тому числі, життя українських автомобілістів. Нещодавно був анонсований новий проект, завдяки якому водії зможуть пред'являти права і техпаспорт, використовуючи свій смартфон, передає УНН.

Відповідний сервіс почали розробляти в МВС. Він зможе контролювати термін дії страхового поліса для автомобілів.

Заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров розповів, що не лише МВС займеться розробкою нового сервісу, а також Моторно-транспортне бюро, у доступі якого є вся необхідна інформація про страхові полюси та термінах їх дії.

Гончаров зазначив, що новий сервіс інформуватиме водіїв про закінчення терміну дії поліса:

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

водії
водії

"Також ним користуватимуться представники поліції для перевірки полісів та притягнення до відповідальності, у разі відсутності або прострочення поліса". Сергій Гончаров

Нагадаємо, що днями в Верховній Раді вирішили спростити процедуру отримання техпаспорта і водійського посвідчення, а незабаром і зовсім дозволить не носити їх з собою.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні стартує нова система субсидій.

Також портал Знай.ua писав, влада оголосила про стрімке зростання економіки в 2020 році.