У п'ятницю, 25 жовтня, у Харкові сталася перестрілка, в результаті якої загинув Володимир Борох. Він був свідком у справі про вбивство депутата Дениса Вороненкова.

Про це повідомив адвокат Святослав Пархоменко, захисник Олександра Лося, підозрюваного в організації вбивства росіянина, йдеться на сторінці "Ґрати" у Facebook.

Як сказано в повідомленні, влітку 2017-го Лося і Бороха затримали за підозрою у вбивстві депутата держдуми РФ Вороненкова. Слідчі вважали, що Олександр Лось був учасником організованої групи, де виконував роль водія і стежив за Вороненковим. Пархоменко підкреслив, що Борох знав подробиці організації вбивства і повинен був виступати у суді як свідок.

⚡️В Харькове погиб свидетель по делу об убийстве Вороненкова В пятницу в перестрелке в Шевченковском районе Харькове...

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще
Geplaatst door Ґрати op Vrijdag 25 oktober 2019

Як повідомили "УП" зі слів речника прокуратури Києва Надії Максимець, Борох був затриманий, але слідчі не знайшли достатньо доказів його причетності до вбивства. У справі він проходив як свідок.

Як відомо, Денис Вороненков був застрелений у центрі Києва 13 березня 2017 року.

Нагадаємо, на Південному вокзалі, через переслідування поліцією, підірвав себе один з нападників, який влаштував криваву стрілянину у Харкові на вулиці Клочковській

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові в дитячому харчуванні виявили миш'як.

Також портал Знай.ua писав, у Харкові сталася кривава стрілянина, є жертви.