Як відомо, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скорочує польоти з аеропорту "Бориспіль". Відтак, президент МАУ Євген Дихне звернувся із гучним зверненням до українців та розповів, що їм потрібно зробити.

Нагадаємо, що МАУ скорочує програму польотів з аеропорту "Бориспіль" з 16 листопада на весь зимовий сезон навігації.

За словами Дихне, вже найближчим часом пасажирам, які витратили гроші на рейс, варто звернутися до МАУ. Щоправда, саме через ті засоби комунікації, за допомогою яких і придбали квиток.

"Ті, хто купив квитки МАУ через засоби комунікації самої авіакомпанії - сайт МАУ, мобільний додаток, каса авіакомпанії, колл-центр МАУ - повинні звернутися в МАУ, бажано по тих же каналах комунікації, за якими вони купували квиток. Вони можуть перевірити, увійшов їхній рейс в число скасованих, відразу можуть отримати необхідну консультацію, що компанія для них приготувала - пересадку, компенсацію і так далі ", - розповів Дихне.

Євген Дихне

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також президент МАУ додав, що якщо пасажири "купили квитки через інші засоби комунікації - турагентства, оффлайн або онлайн", то їм необхідно залишити для авіакомпанії свої контактні телефони, електронну пошту.

"Наприклад, вам квиток купував ваш чоловік, він міг залишити свої контакти. Компанія зв'яжеться з ним, щоб вирішити ваше запитання щодо перельоту. Всі повинні відновити контакт, як вони займалися купівлею квитків. Це важливо ", - підкреслив він.

Нагадаємо, президент МАУ повідомив українцям сумні новини, вперше за 27 років: "Не хочу повторювати".

Як повідомляв Знай.uа, що дика парочка в літаку влаштувала пікантну сцену, борт ледь витримав: "Стюардеса майстер", відео 18+

Знай.uа писав, харків'янин підкорив Арктику і Атлантику: унікальний політ прогримів на весь світ, подробиці тріумфу.