Прямо під час польоту на закохану парочку нахлинула хвиля пристрасті. В цей інтимний момент довелося втрутитися стюардесі, адже сцена відбувалася на очах у всіх пасажирів. Відомо, що це був рейс авіакомпанії "Росія".

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

Дуже закохана парочка, забувши про те, що вони перебувають у заповненому пасажирами салоні авіалайнера, віддалися плотським втіхам. Справа у чоловіка і жінки пішла так хвацько, що буквально силою розбороняти коханців довелося бортпровідниці. До речі, стюардеса не церемонилася з оскаженілими від любові пасажирами і гучним чітким голосом віддавала їм накази:

"Ну-ка, швидко заспокоїлися і розсілися… Прибирайте свій статевий член в труси! Просто зараз. Приберіть руку з його члена! Просто зараз", – суворо командувала бортпровідниця.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відеоролик потрапив в мережу і інтернет-користувачі неабияк повеселилися, залишивши купу коментарів: "Заздрить", "Треба було плед брати", "Час швидше проходить, коли чимось займаєшся", "Стаканчик гарячого кохве ненавмисно перевернути їм на "петінг", "а бортпровідниця ніфіга не майстер метафор і реверансів, називає все, як є", – написали коментатори.

Нагадаємо, президент МАУ повідомив українцям сумні новини, вперше за 27 років: "Не хочу повторювати".

Як повідомляв Знай.uа про дешеві квитки можна забути: лоукостери піднімають ціни вдвічі, терміново плануйте відпустку.

Знай.uа писав, харків'янин підкорив Арктику і Атлантику: унікальний політ прогримів на весь світ, подробиці тріумфу.