Сьогодні близько 10 години ранку в окупованому Донецьку невідомі підірвали базову станцію мобільного оператора "Фенікс". Окупаційна влада вже назвала інцидент диверсією, натякаючи на спецслужби України. Однак цю версію розбиває послання від підривників.

У мережі поширюється відеоролик з потужним вибухом після підриву вишки мобільного в Пролетарському районі Донецька. І пояснення, в якому вказується, що це протест проти катувань та міліцейського свавілля з боку так званих представників "ДНР".

У зв'язку з підривом в місті спостерігаються перебої з мобільним зв'язком.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

По завершенню відеоролика з'являється аруша з повідомленням, в якому чорним по білому написано: "Це зроблено з метою привернути увагу до нелюдських тортур у підвалах МДБ. Жорстоке поводження і прив'язання до кінцівок проводів з струмом в "народних" республіках стало нормою. Народ Донбасу повинен вийти на акцію протесту проти тортур або фашистська республіка залишиться без зв'язку".

Схоже, підрив зробили навмисно, щоб провчити окупантів та їх ганебні методи покарання.

Нагадаємо, американські бомбардувальники з'явилися над Чорним морем, українці завмерли: що відбувається.

Як повідомляв Знай.uа офіцери НАТО оцінили тренування українських військових: видовищні кадри.

Також Знай.uа писав, бойовики щосили обстріляли ремонтників на Донбасі: у штабі ООС повідомили сумні новини.