"Укрзалізниця" в останні пару місяців влипає в новий скандал буквально щотижня. Зовсім нещодавно пролунали гучні скандали про те, що в поїзді "Укрзалізниці" знайшли клопів, потім - на ходу загорілася електричка з пасажирами. На цей раз скандал вибухнув через провідника.

ЯК МОЖЕ ПРОВІДНИК ВАГОНУ БОРОТИСЯ З ПАЛІННЯМ У ВАГОНІ, ЯКЩО САМ ПАЛИТЬ? Поїзд 133 Івано-Франківськ - Миколаїв. Вагон...

Geplaatst door Громадський контроль Укрзалізниці op Zaterdag 26 oktober 2019

Один з пасажирів поїзда №133 Івано-Франківськ - Миколаїв поскаржився в групі "Громадський контроль Укрзалізниці" в Facebook на провідника. У 15 вагоні 6 жовтня, за словами пасажира, провідник курив у тамбурі біля грубки і ніяк не заважав іншим пасажирам палити.

Користувач скаржиться: "Провідник ні одному з пасажирів не робив зауваження про заборону куріння в неробочому тамбурі... тому, що сам провідник неодноразово палив у робочому тамбурі біля печі. Що вимагати від пасажирів, якщо сам провідник курить у вагоні?"

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Однак, далеко не всі користувачі погодилися з автором посту. "А може не треба з цим боротись?" і "А де палити провіднику? На станції йому не можна, він у формі, в пункті формування та обігу? Але ж іноді це 15-20 годин...", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" анонсувала свій Майдан, людей просто виставили на вулицю: 120 тисяч скорочень - за раз.

Також Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" підсунула дніпрянам величезну свиню: на скільки подорожчають квитки.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Укрзалізниця дасть зелене світло приватним перевізникам: до чого готуватися українцям .