Цими днями астрологи поділилися гороскоп на 2020 рік та розповіли, яких трьох знаків зодіаку чекає бурхливою і дуже нестабільне особисте життя. Відзначається, що качати буде, немов на хвилях: від відданого кохання до жорстокого обману, від клятв у вірності до підлих зрад.

Близнюки

Цей знак зодіаку любов накриє з головою, але іноді, в хвилини просвітління, близнюки будуть розуміти, що потрапили в справжнісіньку залежність, і вибратися з неї просто немає сил. Ваш новий партнер виявиться настільки майстерним маніпулятором, що зможе крутити вами, як захоче. Йому будуть сходити з рук і зради, і поганий настрій, і погані манери.

Ваги

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Представників цього знаку чекають серйозні зміни в особистому житті. Відтак, є ймовірність того, ваги повернуться назад до свого минулого партнера та спробують почати відносини спочатку. Але це буде вже не та ідилія, на яку ви розраховували. Загалом, приготуйтеся до сцен ревнощів і скандалів. Минуле може бути не тільки прекрасним, але і дуже мстивим.

Водолій

Водоліїв чекає людина-вулкан. Відтак, життя стане цікавішим, в ній з'явиться адреналін і пристрасть. Але щасливі моменти будуть йти пліч-о-пліч з гірким щоденним розчаруванням в моральних і душевних цінностях нового коханого.

Нагадаємо, раніше гороскоп на тиждень 28 жовтня - 3 листопада для всіх знаків Зодіаку: хто залишиться за бортом.

Також Знай.ua писав про 2020 рік Білого Щура: як привернути успіх і уникнути проблем, поради астрологів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, яким знакам Зодіаку потрібно поберегти себе у листопаді.