Цими днями мешканець Києва Михайло Шнайдер розповів історію, яка розчулила не тільки все місто, а й всю Україну. Так, чоловік поділився ситуацією, яким чином заробляють збідовані українські пенсіонери. Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

За словами Шнайдера, в Україні працює 2,5 мільйона пенсіонерів, з них майде 1,5 мільйона - жінки. У дописі фігурує знімок, на якому старенька і зігнута бабця миє шваброю підлогу в одному із супермаркетів. Важко дивитись без сліз.

"Поки у всьому цивілізованому світі пенсіонери живуть повним і насиченим життям, подорожують по світу, відпочивають і приділяють часу своїм дітям і онукам, наші літні люди змушені працювати до глибокої старості", - зазначає Шнайдер.

Друзья, а вы знали, что в Украине работают два с половиной миллиона Пенсионеров? Из которых, почти полтора миллиона это...

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 28 oktober 2019

За словами Шнайдера, українські пенсіонери не можуть дозволити собі таку розкіш як відпочинок. Адже на те, що наша держава гордо називає пенсією, прожити просто неможливо.

Пенсіонерка
Пенсіонерка

"Тому і працюють до останнього. Працюють для того, щоб елементарно вижити. Адже недарма кажуть, що рівень розвитку суспільства визначається ставленням до дітей, людей похилого віку і тварин. І на превеликий жаль, наш рівень розвитку, поки що перебуває на самому дні...", - зітхає Шнайдер.

Нагадаємо, місія нездійсненна: як прожити на 63 євро українцю і європейцеві.

Як повідомляв Знай.uа ціни на картоплю в Україні та Естонії: скільки коштує "другий хліб" вдома і за кордоном.

Знай.uа писав, пенсіонерка довела до сліз всю Україну, історія, від якої щемить серце.