Конгрес США
Конгрес США

В конгресі США запропонували нові санкції проти Росії

Запропоновані санкції повинні торкнутися трубоукладальних суден та іноземних суб'єктів, які задіяно в будівництві. Таку заяву оприлюднили у вівторок, 29 жовтня.

У Раді ввели штрафи за перевезення дітей без автокрісла

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У вівторок, 29 жовтня, Верховна Рада України підтримала законопроект під номером 1150 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за порушення правил перевезення дітей",, який передбачає введення штрафу в розмірі від 510 до 850 гривень за перевезення дітей без автокрісла.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський розбив мрії Коломойського про ПриватБанк: "Захищатиму лише інтереси України"

29 жовтня президент Володимир Зеленський заявив, що олігарх Ігор Коломойський не поверне собі "ПриватБанк". Про це глава держави сказав під час виступу на інвестиційному форумі RE:think. Invest in Ukraine в Маріуполі.

На Донбасі почалося розведення сил
На Донбасі почалося розведення сил

Розведення військ на Донбасі: що необхідно знати, карта і деталі операції

29 жовтня армія Збройних сил України і бойовики "Л/ДНР" почали розведення військ в районі міста Золоте (Луганська область) і міста Петровське (Донецька область). Розведення в районі Петровського проходить у полі і безконфліктно. При цьому в районі Золотого лінія розмежування ділить надвоє кілька селищ, які після розведення сил опиняться в "сірій зоні".

Андрій Богдан розповів, що може потягнути Україну на дно найближчим часом: "Народ пробачить"

Глава Офісу президента Андрій Богдан назвав найбільший ризик для України на найближче майбутнє. Так, за словами політика, українській владі варто боятися відсутності змін. Саме тому часто приймаються раптові рішення.

Мартін Сайдик
Мартін Сайдик

В ОБСЄ зробили термінову заяву щодо великого обміну полоненими з Росією: "Все готується"

Стало відомо, що 29 жовтня в Мінську гуманітарна робоча група тристоронньої контактної групи по врегулюванню конфлікту на Донбасі продовжила переговори щодо обміну полоненими. Про це заявив спецпредставник ОБСЄ в ТКГ Мартін Сайдік.