Одна з російських заправок вирішила привернути до себе увагу в "оригінальний" спосіб. Користувач facebook Роман Медведчук показав фото, як оголені пузаті дядьки в стрінгах приїхали на автозаправку заради халяви.

"Акція "Безкоштовна заправка тому хто приїде в бікіні👙" пішла зовсім не по плану організаторів🤣🤣🤣", - написав Роман Медведчук.

Реакція на рекламну акцію, судячи зі світлин пузатих і волосатих чоловіків у стрінгах і на каблуках, була дещо не такою, як очікували маркетологи. Чоловіки заради халяви не погребували вбрати на себе спокусливі жіночі купальники і показати себе всьому світу у вигляді ласих шматків.

Насправді, нічого оригінального маркетологи не винайшли – просто використали примітивну схему "товар+баба", за якою люблять рекламувати все що завгодно – від будівельних матеріалів до суші-барів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Останні 10 років це "проканувало" - гроші переважно були в чоловіків, жінки переважно мовчали, а феміністки не мали достатньо ресурсів, щоб вплинути на рекламодавців.

Жінкам останнім часом не до душі бути ласим шматочком м’яса. І зараз ситуація кардинально змінюється.

Нагадаємо, що під Мелітополем озброєні бандити пограбували заправку і зникли в невідомому напрямку.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з парків Харкова неадекват погрожував дівчині пістолетом.

Також Знай.ua писав про те, що господиня дала добро: на Хортиці застрелили двох екзотичних тварин.