Сьогодні, 30 жовтня у російські супермаркети завезли курей з трьома ногами. Про це стало відомо із відео, оприлюдненого у Тwitter користувачем ALF nt.

Так, на відео чітко видно, як у руках тримають тушку курки і у цього мутанта три ноги. Це не одна така випадковість, ціла партія курей із трьома ногами. Росіяни у мережі б’ють тривогу і хвилюються, що то за мутантів їм привезли. Люди припускають, що ці кури радіаційні.

"В магазини надійшли триногі кури..... Це після ядерного вибуху в Сверодвинске? Так ось ти який Путінський ривок !!!!!", - підписав користувач відео.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поки що невідомо, чи заборонять супермаркетам продаж ненормальних кур, чи таки змусять росіян купувати і споживати невідомо якого походження м’ясо.

"Это куры из дисквалифицированный за допинг команды российских легкоатлетов", - написала Тюрбан Базарова.

Нагадаємо, у Європі таке навіть пес не їстиме: з чого роблять сосиски в Україні - любителям м'яса краще не знати.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці благають чиновників заборонити популярний продукт, яким годують дітей: у Європі викидають на смітник.

Також "Знай.uа" писав, улюблений курорт українців стане недосяжним: скільки доведеться викласти за відпочинок вже у 2020 році.