У Міністерстві внутрішніх справ оголосили про зміни у порядку видачі водійських прав в Україні. Як повідомляється у прес-службі МВС, у водійському посвідченні тепер доведеться вказати групу крові і резус-фактор власника.

Відповідна інформація буде прикріплена до прав нового зразка при обміні, заміні, відновленні або успішній здачі іспиту. Інформація з'явиться на підставі даних, зазначених у медичній довідці 083/о. Як відомо, її повинен надати кожен водій при отриманні водійських прав.

За даними відомства, нововведення запрацювало 19 жовтня 2019 року, після набрання чинності відповідної постанови Кабінету міністрів України.

Нагадаємо, на Київщині підліток влаштував ДТП, в якому з ним постраждали ще двоє неповнолітніх.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, українських водіїв почнуть штрафувати за неправильне перевезення дітей.

Також портал Знай.ua писав, прикордонники пункту пропуску “Гоптівка” у Харківській області затримали чоловіка, який намагався сховатися від правосуддя.

<цифра>