Відомий український режисер Олег Сенцов, якого звільнили з російського полону, розповів, з якими труднощами доведеться зіткнутися українцям в найближчому майбутньому.

Про це він повідомив на Форумі єдності в Маріуполі.

На думку Сенцова, війна і корупція - не єдині проблеми в Україні, поки існує взаємна ненависть. Режисер вважає, що основна проблема криється в нас самих, адже по приїзду він зіткнувся з повсюдною нетерпимість і неповагою один до одного.

Олег Сенцов
Олег Сенцов

Сенцов заявив про намір створення громадської організації та спеціального фонду для її фінансування. Як він сам зазначає, для нього зараз відкрито вікно можливостей.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Також режисер зазначив, що він збирається знімати фільм, однак який саме - не уточнив. Швидше за все, нова картина розповість про Україну і ситуацію, що склалася за останні шість років. Чи буде цей фільм художнім чи документальним, теж не відомо.

Олег Сенцов
Олег Сенцов

За словами Сенцова, він до кінця відстоюватиме звільнення українських громадян з російських в'язниць.

Нагадаємо, що український режисер Олег Сенцов, якого нещодавно звільнили з російського полону, вельми здивував українців у мережі новою публікацією. Так, Сенцов виклав спільне фото з колишнім губернатором Одеської області Михеилом Саакашвілі.