Топ-чиновники розповіли, кому доведеться зимувати без субсидій

Український уряд підвищив базову норму комунальних витрат домогосподарства, тепер замість 15% вона складе 20%. Нововведення вступить в силу з травня 2020 року. Топ-чиновники розповіли українцям про деталі отримання субсидій цієї зими.

За словами заступника міністра соцполітики України Віталія Музиченко, цей опалювальний сезон пройде без зменшення субсидій.

Пенсію підвищать тричі

З'явилася інформація, що українцям переглянуть мінімальну пенсію вже в новому бюджетному році, коли почнуть працювати нові параметри бюджету на 2020 рік. Простих громадян дуже хвилює питання, як зміняться виплати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Відомо, що в Україні заплановані три етапи підвищення пенсій – в січні (військовим), а також в липні та грудні. Вже у 2020 році "мінімалка", яка дорівнює розміру прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб, зросте на 8% - з 1638 до 1769 гривень (131 гривня).

Нардеп від "Слуги народу" розплакалася на засіданні Верховної Ради

Депутат Верховної Ради від фракції "Слуга народу" Анна Скороход розплакалася через ігнорування її правок. Це сталося під час розгляду законопроекту №2239-1 за анбандлингу газотранспортної системи на пленарному засіданні.

«Мені здається, у нас відбувається якесь знущання. Якщо я сказала, що хочу пройти по своїх правках, значить, я хочу пройти по своїх правках. А не щоб хтось підходив до мене і казав: перестань їх подавати», — крізь сльози кричить народна депутатка від «Слуги Народу» Анна Скороход. Так Рада розглядає зміни по ГТС.

Geplaatst door Yurii Stupen op Donderdag 31 oktober 2019

"Якщо я сказала, що я хочу пройти за своїми правками, значить я хочу пройти за своїми правками. Ви знаєте, таке відчуття, що у нас відбувається якесь знущання", - сказала депутат в сльозах.

Журналісти оприлюднили нові листування велелюбного Яременко, скандал не вщухає

Слуга народу Богдан Яресенко, який зганьбився своєї листуванням з повією в парламентському залі, як з'ясувалося, постійно спілкується з такими дамами легкої поведінки. Це і є його основна діяльність за весь час роботи у Верховній Раді.

Нові фото і відео листування нардепа опублікували журналісти видання "Букви", зазначивши, що давно стежать за цим нардепом.

За перевезення дитини в машині будуть карати

Відтепер за перевезення дитини без автокрісла будуть карати штрафами. Відповідний законопроект підтримали 332 депутати у другому читанні. Про це йдеться на сайті ВР.

Як наголошується, народні обранці прийняли закон, який передбачає накладення штрафу на водіїв, які перевозять дітей у віці до 12 років і зростом до 145 сантиметрів в машині без використання спеціальних засобів, які фіксують дитину ременями безпеки.