Листопад і грудень в Україні будуть досить теплими. Про це розповів астролог Влад Росс в коментарі Главреду.

Так, він зазначає, що перший сніг в Україні з'явиться на початку листопада. Також буде мінусова температура, проте досить рідко.

"Завдяки Сатурну, що перебуває в гармонійному аспекті до Нептуна, у нас не буде в ці місяці великих опадів: ні дощів, ні снігу. Сатурн завжди вказує на холоду-морози, але зважаючи на це гармонійного аспекту, можу вас запевнити, що великих похолодань в листопаді-грудні не буде", – наголосив Влад Росс.

Грудень в Україні буде більше нагадувати пізню осінь.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зірки кажуть, що в листопаді ми можемо розраховувати в середньому на 5-10 градусів тепла, а в грудні – на 0-5 градусів тепла. Мінусових температур буде дуже мало. Невеликі морози, невеликі мінуси нас можуть чекати лише в 20-х числах грудня", – додав астролог.

Справжніх холодів варто очікувати в другій половині січня разом з водохресними морозами.

"Найбільш істотне похолодання планується зірками на другу половину січня та першу половину лютого. На Хрещення дійсно вдарять сильні морози завдяки виносу арктичного повітря з Північного Льодовитого океану", – уточнив Влад Росс.

При цьому Новий 2020 рік згідно з прогнозом може пройти без снігу.

"Такого тепла раніше взимку не було. Напевно, скоро в Україні будемо садити пальми. Принаймні, виноград в Київській області вже почали вирощувати, хоча раніше клімат Києва для виноградників був абсолютно некомфортним і невідповідним", – резюмував астролог.

Нагадаємо, яким знакам Зодіаку нереально пощастить в грудні.

Як повідомляв Знай. ua, яким знакам Зодіаку невимовно пощастить в 2020 році.

Також Знай. ua писав, що названі знаки зодіаку, яких чекають серйозні зміни в 2020 році.