Українці платитимуть за газ більше вже з листопада. Національна компанія України "Нафтогаз України" опублікувала нові ціни на опалення. Ціни у листопаді зростуть на 18,4-19,6% у порівнянні з цінами за жовтень цього року.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Нові тарифи набудуть чинності вже з 1 листопада 2019 року й стосуватимуться промислових споживачів та інших господарчих суб'єктів. Наголошується, що запропоновані ціни на газ диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати.

Нафтогаз України
Нафтогаз України

"Залежно від цих показників, Нафтогаз пропонує газ за ціною 5 861,00 – 6 463,00 грн/тис. куб. м (без ПДВ і витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами)", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Зазначається, що така зміна зумовлена зростанням цін на газ на європейському ринку, звідки Україна імпортує газ. Так, ціни газу на європейських хабах з постачанням в листопаді перевищують поточні майже наполовину.

опалення
опалення

Нагадаємо, що українцям збільшили пенсії, але пощастило лише обраним: хто опинився у списку.

Як повідомляв портал Знай.uа, інфаркти, інсульти й не тільки: які хвороби в Україні лікуватимуть безкоштовно.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.