Отримуючи мінімальну зарплату дуже складно виглядати стильно і при цьому не спустити всі гроші на хорошу пару взуття або штани пристойної якості.

Саме тому українці з дня у день штурмують секонд-хенди в надії знайти щось вартісне і дуже часто не дарма: трапляються відомі бренди.

Як же не помилитися у виборі і приодется так, щоб потім ловити на собі здивовані погляди перехожих? До речі, в секондах одягаються багато зірок, приміром Роберт Паттінсон і Джулія Робертс, а їх стилі вже давно визнані одними з найкращих.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно в випуск програми "Головна тема" в ефірі телеканалу "Україна" експерт дав дієві і прості поради, як в секонд-хенді придбати якісний та дешевий одяг, а також як швидко і легко позбутися неприємного хімічного запаху старих речей.

● Напередодні скласти список необхідних речей, оскільки це допоможе не купити зайвого і зберегти гроші.
● Враховуйте день, коли йдете на шопінг в секонд-хенд. Коли ви ходите в дні максимальних знижок, на прилавках залишаються речі, вже другосортні і не дуже якісні, краще вибрати день, коли діють середні знижки, від 40 до 60%.

● Ретельно розглядати кожну річ. Не брати все, що потрапляє під руку, якою б низькою ціна не була. Наприклад, купуючи светр, треба звертати увагу на стан горловини і рукавів. Це можна перевірити так: розтягнути річ, якщо вона не повернеться в свою форму – отже, вона не якісна.
● На верхньому одязі потрібно перевірити стан фурнітури, кишень і підкладки на наявність дір або потертостей.
● Не нехтувати приміркою в секонд-хенді, навіть якщо річ дуже дешева.