В України запровадили нову процедуру отримання водійського посвідчення. Однак це не дозволить не проходити навчання в автошколах.

Про це повідомляє прес-служба Головного сервісного центру МВС на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Друзі, певно ви чули щось на кшталт "автошколи скасовують", "можна вчитись самостійно", "навчання екстерном"🤔. Випереджаючи подальші хибні тлумачення змін у процедурі підготовки водіїв, наголошуємо, що індивідуальний порядок передбачає обов'язкове проходження навчання в автошколі", - йдеться у повідомленні Головного сервісного центру МВС.

Водії
Водії

У публікації зазначається, що нововведення дозволяють навчатись чи проходити перепідготовку в автошколах індивідуально. Тобто проходити навчання потрібно обов’язково, але можна самостійно, а не з групою. Також викладачі будуть вимушені вносити у спеціальні електронні каталоги відомості про проходження кожного такого теоретичного чи практичного уроку.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

📢 Друзі, певно ви чули щось накшталт “автошколи скасовують”, “можна вчитись самостійно”, “навчання екстерном”🤔. ...

Geplaatst door Головний сервісний центр МВС op Vrijdag 1 november 2019

Ще одне нововведення – заклади навчання водіїв перестають видавати паперові свідоцтва про успішне походження курсу. Натомість документ в електронному вигляді вноситься до Єдиного державного реєстру МВС. Одна з важливих змін стосується того, що термін дії свідоцтва про закінчення автошколи скорочено від 10-ти до 2-х років.

Нагадаємо, що українцям збільшили пенсії, але пощастило лише обраним: хто опинився у списку.

Як повідомляв портал Знай.uа, інфаркти, інсульти й не тільки: які хвороби в Україні лікуватимуть безкоштовно.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.