Чоловіка, який представлявся другом українського президента Володимира Зеленського, спікера Дмитра Разумкова, голови офісу президента Андрія Богдана у Києві затримали правоохоронці.

Цю інформацію повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Затримання сталося після того, як він запропонував влаштувати людину на посаду заступника одного з державних підприємств у сфері освіти за 28 тис. гривень та 50 тис. доларів.

Силовики затримали шахрая, який видавав себе за друга Зеленського

На його банківський рахунок перерахували суму в гривні 18 жовтня, а 31 жовтня він отримав ще 50 тисяч доларів. В момент одержання другої частини грошових коштів підозрюваного затримали на місці злочину.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Йому повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 190 (замах на шахрайство), ч. 4 ст. 27 ч. 3 ст. 369 КК України (підбурювання до дачі хабара).

Поліція
Поліція

Зараз проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення обставин скоєного злочину, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.