Серед українських школярів стає популярним нове небезпечне захоплення, яке вже прозвали "Монеткою". Суть гри полягає в тому, що її учасники повинні ставити один одному різні питання. В момент очікування відповіді, необхідно натирати руку монетою. Іноді доводиться чекати настільки довго, що у дітей залишаються садна, подряпини та синці.

Про це розповіли у сюжеті програми "Свідок" на НТН.

За словами педіатра Анни Горбань, через подряпини від монети діти можуть заразити свій організм різними інфекціями. Гравці "Монетки" використовують спеціальні психологічні прийоми для залучення нових дітей.

У сюжеті розповіли, що житель Києва Юрій Гапоненко помітив рани на руках у 12-річного племінника, і той зізнався, що гра "Монетка" поширилася на всю Україну.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що в Одесі знайшли найжахливіший дитячий майданчик. Купи сміття, гнилі дерева і небезпечні гойдалки. Саме такий майданчик для дітей знаходиться у дворі житлових п'ятиповерхових будинків на проспекті Шевченка 8/12, поруч з абонентським відділом Теплопостачання Одеси.

Як повідомляв портал Знай.uа, патрульні затримали жінку, яка поїла малолітню дитину алкогольними напоями.

Також Знай.uа писав про те, що в Києві взялися за ремонт мегапопулярної серед жителів столиці та туристів Пейзажній алеї.