Цими днями супермаркети мережі АТБ втрапив у черговий скандал. Так, цього разу, покупці придбали м'ясний багет, однак отримали "шмат" цвілі. Відповідний допис з'явися у Facebook-спільноті "Підслухано у Шполі".

Як відзначається, авторка посту Оля Совгиря опублікувала кілька фотографії із багетом, який повністю вкритий цвіллю. Зі слів дівчини, вона придбала продукт в супермаркеті мережі АТБ.

Зауважимо, що в коментарях працівниця магазину АТБ рекомендує жінці повернути зіпсований продукт та отримати назад витрачені кошти:

"Я працюю в Шполі в АТБ. В таких випадках ви приносите товар і чек і адміністратор повертає вам кошти, це робиться без проблем".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Окрім цього, люди розповідають і свої історії того, як придбали неякісний продукт.

"Колись в Шполі купила на вечерю копчену скумбрію, але вечеря була без скумбрії, бо вона мала підозрілий запах", "Виявлена мною зацвіла булка з маком просувається на касу. Касир пробиває булку, побачивши на ній плісняву. І тут охоронець забирає її і пропонує безкоштовно взяти іншу, свіжу. За ціною я розрахувалась, але дуже приємно було, що чоловік проявив кмітливість...

Geplaatst door Оля Совгиря op Maandag 28 oktober 2019

Нагадаємо, що у Києві зачинили на невідомий термін супермаркет мережі АТБ. Адже саме в ньому працівники Госпродподтребслужби виявили смертельну хворобу – ботулізм.

Нагадаємо, що школярі будуть навчатися за загальною програмою, а повний перехід на українську повинен закінчитися вже в 2023 році. Це передбачає закон України "Про освіту" та нова реформа.

Як повідомляв портал Знай.uа, щодня в українських школах харчуються 5 мільйонів дітей, при цьому, за 2019 рік були встановлені порушення в організації харчування.

Також портал Знай.uа писав, що в дитячому садку відбулося масове отруєння дошкільнят.