Українські працівники ЗМІ побували в районі розведення сил біля Золотого і Катеринівки на Донбасі. Про це повідомляє ТСН.

Так, журналістам продемонстрували позиції, на які відійшли українські війська. Військові все ще продовжують рити окопи, а також утеплювати бліндажі на майбутню зиму. Стосовно розведення військ вони коментують стисло.

"Ми просто виконуємо наказ. Ми військові. Нам сказали – ми відійдемо. Нам сказали - ми підійдемо. Це просто армія", - сказав військовий з позивним "Вчитель".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також слід зазначити, що всього за кілька днів на нових позиціях українських військовослужбовців були побудовані укріплення з бетонними перекриттями, колючим дротом і протитанковими стовпчиками. До того ж, на побутові умови солдати не скаржаться.

"Ніякого смутку. Буржуйка є, тепло є, все влаштовує, все нормально", – поділилися військові.

Нагадаємо, що у результаті бойових дій на Донбасі у четвер, 31 жовтня двоє українських воїнів отримали травми і поранення.

Як повідомляв портал Знай.ua, в районі розведення сил в Золотий буде скасований режим обмежень на переміщення.

Також портал Знай.ua писав, що в Золотому-4 на Луганщині завершився етап розведення сил і засобів з обох сторін.