Найпроблемніша та найжахливіша траса України - Одеса-Мелітополь-Новоазовськ стала героєм публікацій багатьох видань, зараз її обговорює практично вся країна. І це не дивує, адже поїздка нею кожного разу стає тортурами для водіїв та автомобілів.

Траса Одеса-Мелітополь-Новоазовськ

Цю дорогу відчайдушно "латають", однак той момент, як бюджетні кошти перетворюються на асфальті низької якості, не залишає сумнівів у тому, що це комусь гріє руки. У 2019 році розміри "латок" спробували збільшити. Однак ситуацію цим не вдалося врятувати.

Так, мелітопольський блогер Дмитро Антифєєв показав, як виглядає траса після ремонту. До речі, ситуація з дорогами за межами населених пунктів в Запорізькій області зараз просто катастрофічна. Ще трохи і так виглядатиме й траса Харків-Сімферополь.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський "розніс" чиновників на нараді в Тернополі: "Де вони?" відео.

Як повідомляв Знай.uа золоті "однушки" і бюджетні "трійки": скільки коштує зняти квартиру в Києві в листопаді.

Знай.uа писав, у Києві стартував опалювальний сезон, але є нюанс: де і чому в столиці все ще холодні батареї.