У київському готелі на вулиці Профспілковій стався прикрий інцидент. 17-річна дівчина обікрала готельний номер. Зловмисниця скористалася тим, що постояльці відпочивають з незамкненими дверима, і винесла з кімнати особисті речі.

До правоохоронців звернулася 53-річна потерпіла. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на прес-службу поліції Києва.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, яка провела огляд місця події і опитала адміністратора готелю, потерпілу і жителів. Як з'ясувалося, напередодні стався в сусідньому номері жила дівчина, яка вранці раптово виїхала. Отримавши опис, оперативники почали її пошуки.

Кілька годин знадобилось працівникам поліції, щоб затримати правопорушницю на території столичного автовокзалу. Нею виявилася 17-річна мешканка Сумської області. Затримана пояснила, що приїхала в столицю по справах і оселилася в готелі. Вночі, проходячи по коридору, вона помітила незамкнуті двері, зайшла в кімнату і взяла два мобільних телефони, близько семи тисяч гривень, а також куртку потерпілої.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крадійці повідомили про підозру у скоєнні злочину за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зловмисниці загрожує до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, до гірського готелю навідується ведмідь: сподобалися водні процедури у басейні, відео.

Також портал Знай.uа писав, ближче до Бога: у готелі Яремчі відкрили унікальний музей українського сакрального мистецтва.