У Болгарії на територію готелю навідався ведмідь. Інцидент зняли камери спостереження. Тварина приходила на територію готелю, аби поплавати у басейні.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Працівники готелю розповідають, що клишоногий приходить до них не вперше. Тварина нічого не чіпає, а після водних процедур іде геть.

Однак місцеві лісники стверджують, що людям слід подбати про свою безпеку, адже тварина в будь-який момент може напасти.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що на тлі затишного і теплого жовтня останній осінній місяць осені очікується досить примхливим. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного протягом всього листопада.

Як повідомляв портал Знай.uа, на польському кордоні тиждень "маринують" тигрів: 10 виснажених тварин гинуть у клітках.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.