У понеділок, 4 листопада, в Україні очікується тепла, але вітряна погода. При цьому місцями можливі короткочасні дощі. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Вона зазначила, що в деяких регіонах країни температура повітря сягатиме +15 +20 градусів. Найхолодніше буде у Донецькій і Луганській областях – +9 +11 градусів.

Вітер південний, 7-12 метрів на секунду. Також рятувальна служба попереджає, що в цей день можливі пориви вітру 15-20 метрів на секунду, а на Закарпатті та в Карпатах вдень пройде сильний дощ – 1 рівень небезпеки, жовтий.

За прогнозом Діденко, опади випадуть у західних та деяких північних регіонах.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

В Києві у понеділок можливий невеликий дощ, стовпчики термометрів піднімуться до +15 +17 градусів.

Понеділок в Україні буде не просто теплим, а квітневим. А Україна очікується однією з найтепліших у Європі. Впродовж...

Geplaatst door Наталка Діденко op Zondag 3 november 2019

Нагадаємо, що на Україну чекають досить теплі листопад та грудень, а мінусова температура повітря прогнозується вкрай рідко.

Як повідомляв портал Знай.uа, найсильніші магнітні бурі очікуються наприкінці листопада.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні зима 2019-2020 років буде переважно теплою.